Wij gaan verhuizen! 

Wij hebben 7 goede jaren aan de Anjerstraat achter de rug, maar zijn flink uit het gebouw gegroeid en toe aan wat anders. Na de zomervakantie starten we in een prachtig schoolgebouw aan de Mimosastraat. Een typisch oud schoolgebouw met karakter, maar helemaal gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd en de visie van de school.

Voor nu allemaal alvast een hele fijne vakantie gewenst en graag tot ziens op de Mimosastraat. Van harte welkom!

Ons nieuwe adres (vanaf 1 augustus):
EBS de Fontein
Mimosastraat 2
7906 PK Hoogeveen
0528 745020
defontein@pricoh.nl


Voor een onbeperkt leven!

Op deze website kunt u kennismaken met onze school. Evangelische basisschool de Fontein is één van de negen scholen die deel uitmaken van de christelijke scholenvereniging PricoH (Primair Christelijk Onderwijs Hoogeveen).

Wij geloven in onderwijs dat mensen leert God te eren door precies datgene te zijn wat Hij bedoeld heeft. Onderwijs dat mensen, groot en klein, leert hun betekenis te hebben. Ieder mens met een unieke betekenis voor de mensen om hem heen, een unieke betekenis voor deze wereld. Daarom streven wij ernaar om vanuit het unieke karakter van ieder kind onderwijs te bieden. We denken niet in beperkingen, maar werken vanuit de mogelijkheden van ieder kind, vanuit de unieke samenstelling van talenten die ieder kind heeft meegekregen. We zien het als opdracht om het kind te helpen zich te ontwikkelen als mens: op sociaal en cognitief vlak. Hierbij streven we naar een zo hoog mogelijk eindresultaat.

Ouders die belangstelling hebben voor onze school nodigen we graag uit voor een gesprek. Een afspraak onder schooltijd geeft het beste beeld van onze school en een mogelijkheid om de sfeer te proeven.

Graag tot ziens bij ons op school!

Schoolvideo

Laatste Tweets

EBS De Fontein
Anjerstraat 1
7906 LE Hoogeveen
tel 0528 745020
defontein@pricoh.nl