Op deze website kunt u kennismaken met onze school. Evangelische basisschool de Fontein is één van de dertien scholen die deel uitmaken van de christelijke scholenvereniging PricoH (Primair christelijk onderwijs Hoogeveen).

Wij geloven in onderwijs dat kinderen leert zich te verwonderen over de schepping, de leefwereld om hen heen. Onderwijs dat kinderen uitdaagt om vaardigheden en kennis te vergroten en rekening houdt met het unieke karakter van ieder kind. Wij geloven in onderwijs dat kinderen leert een zelfstandige, lerende en reflecterende houding te hebben. Onderwijs dat kinderen leert om bewuste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te dragen voor deze keuzes en de dingen die ze doen en zeggen. Het is onze opdracht om het kind te helpen zich te ontwikkelen als mens: op persoonlijk, sociaal en cognitief vlak. 

Ouders die belangstelling hebben voor onze school nodigen we graag uit voor een gesprek. Een afspraak onder schooltijd geeft het beste beeld van onze school en een mogelijkheid om de sfeer te proeven.

Graag tot ziens bij ons op school!