juf Marijke


Mijn naam is Marijke Doetjes-Vogelzang. Ik woon in Ommen en ben getrouwd met Michiel. Samen hebben we 3 prachtige kinderen, Danique, Joram en Nadeche.

Ik voel me erg bevoorrecht dat ik mag lesgeven op De Fontein. Naast het onderwijzen is het geweldig  om kinderen te mogen vertellen over de Here Jezus en hen te mogen leren over hoe kostbaar ze zijn in Zijn ogen. Elk kind is weer anders en heeft dingen nodig en is op zijn/haar unieke manier een aanvulling voor de klas. Ik vind het altijd weer bijzonder om te zien hoe verschillend we als mensen gemaakt zijn. 

Ik geef les aan groep 4, daarnaast houd ik me op school bezig met het coördineren van de onderbouw, alle zaken rondom het taalonderwijs en ben ik een onderdeel van het managementteam. Allemaal interessante en uitdagende zaken om mee bezig te zijn. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te zingen, een mooi boek te lezen en gitaar of piano te spelen. Ik kan ook erg genieten van een heerlijke wandeling in het bos of langs de zee. 

Het is mijn gebed dat de Fontein een zegen zal zijn voor Hoogeveen en omgeving maar juist ook voor de kinderen en ouders die bij de school betrokken zijn!