juf Sybrena

Mijn naam is Sybrena Vonck. Ik ben getrouwd met Duran en samen hebben we 4 dochters en 1 zoon. Wij wonen in Zwolle, zijn daar lid van de GKV en ik ben actief in het jongerenwerk vanaf de 16-jarigen. Verder ben ik al een aantal jaren teamlid van KerstZwolle, een grote actie waarbij we in 2017 voor de minima van Zwolle 2550 kerstpakketten hebben gemaakt.

Ik ben enorm blij, dat ik sinds september 2017 op EBS De Fontein mag werken. Wat is het mooi om in vrijheid te mogen spreken, luisteren en zingen van God! Ik geniet er enorm van dat we op de Fontein veel ruimte hebben om onze liefde voor God te delen met collega’s en kinderen. Prachtig dat kinderen in de groep je wijzen op bv mooie wolkenluchten en we dan samen Gods grootheid mogen bewonderen.

Momenteel ben ik bezig met een cursus Continue Verbeteren, waarbij ik het team mag meenemen in een proces waarbij we het onderwijs continue blijven verbeteren en de kinderen meer eigenaar maken van hun eigen leerproces. U hoort hier vast in de toekomst meer over. Ook mag ik, als coördinator, het team meenemen in het behalen van het etiket ‘Gezonde School’. Zo doen we dit jaar mee met het EU-Schoolfruit en zullen we ook daarna het belang van goede voeding onder de aandacht blijven brengen.