meester Ronald

 

Mijn naam is Ronald Wagter. Ik ben 30 jaar en getrouwd met Ellemijn. We wonen in Ruinerwold en zijn gezegend met twee prachtige zoons, Magnus en Denver. We zijn aangesloten bij de Baptistengemeente Meppel

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Daarnaast loop ik regelmatig hard en ben ik voorzitter van de korfbalclub in Ruinerwold.

Na bijna 7 jaar in het openbaar onderwijs te hebben gewerkt, ben ik dankbaar dat ik vanaf januari 2017 werkzaam ben op EBS De Fontein. Mijn hart wilde al eerder de overstap naar het christelijk onderwijs maken, maar mijn hoofd hield dit tegen. ‘Een mens stippelt zijn weg uit, de Heer bepaalt welke richting die gaat.’ (Spreuken 16:9) Gelukkig mag ik wel zeggen, want dat maakt dat ik op EBS De Fontein mag werken.

Naast het onderwijzen hoop ik dat ik de kinderen kan helpen bij het leren kennen van de Here Jezus. Daarnaast kijk ik er enorm naar uit om samen met de kinderen te ontdekken welke talenten ze hebben gekregen van de Here God en die talenten te ontwikkelen.