meester Stephan

Mijn naam is Stephan Draaijer en zag in het jaar 1983 het daglicht in de Drentse hoofdplaats Assen. Na in enkele keren verhuisd te zijn, ben ik nu weer woonachtig in Assen.

In 2014 ben ik begonnen met werken in het onderwijs. Nadat ik op verschillende scholen langdurig heb ingevallen ben ik sinds januari 2018 werkzaam op EBS de Fontein. Hier geef ik op de woensdag en donderdag les aan groep 5 en op de vrijdag aan groep 6. De overige dagen geef ik les aan groep 7/8 op Het Kwadraat, een afdeling binnen PricoH voor hoogbegaafde kinderen.

Het contact met de leerlingen en hen iets mee kunnen geven voor het leven geeft mij elke dag weer veel voldoening in mijn werk. Ik geniet van het zingen met de klas waarmee we God mogen eren. Zijn liefde die Hij voor ons heeft probeer ik persoonlijk ook elke dag uit te stralen naar de klas. Zo mogen de kinderen ervaren dat ze er mogen zijn en geliefd zijn.

Naast mijn werk haal ik veel voldoening uit contacten met andere mensen, wandelen in de natuur, deze dan ook te fotograferen en van sporten. Dit laatste doe ik graag op het voetbalveld bij mijn voetbalclub ACV waarbij ik speel in een gezelligheidsteam.

Mocht u nog vragen hebben, dan staat de deur van de klas na schooltijd altijd voor u open.