Informatie over Jenaplanonderwijs en Kwadraatonderwijs

Op 18 januari 2019 opent basisschool De Krullevaar, christelijke Jenaplanschool met een afdeling Kwadraat, haar deuren voor alle ouders/verzorgers die zich oriënteren op een school voor hun kind.

 

Op deze ochtend krijgt u informatie over wat Jenaplanonderwijs in de praktijk betekent en ook hoe het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen is georganiseerd op de afdeling Kwadraat. Wat zijn stamgroepen? Wat wordt er nou precies bedoeld met SAMEN SPREKEN, SAMEN WERKEN, SAMEN SPELEN, SAMEN SPELEN: SAMEN HET LEVEN LEREN? Hoe werkt dat in de praktijk? En is onderwijs aan hoogbegaafden nou echt zo anders? We kunnen u er van alles over vertellen, maar we willen het u vooral ook laten ervaren door u de school ‘in bedrijf’ te laten zien. U kunt luisteren naar ervaringen van ouders en leerlingen, kijken in de stamgroepen en de sfeer proeven die De Krullevaar uitstraalt.

 

De eerste ronde begint om 9.15 uur en de tweede ronde is om 10.15 uur. De koffie/thee staat klaar en u bent samen met uw kind(eren) van harte welkom!

Lukt het u niet om deze ochtend te komen? Dan kunt u altijd contact opnemen met de school voor een kennismakingsgesprek op een ander tijdstip.

 

Waar? De Krullevaar, Korhoenlaan 3, Hoogeveen

Wanneer? Vrijdag 18 januari: 9.15 uur en 10.15 uur. Nieuwsgierig? Kijk ook alvast op de website http://www.pricoh.nl/dekrullevaar en neem een kijkje in de school via Facebook: http://www.facebook.com/KrullevaarHoogeveen/