DJ-party


Woensdagmiddag was er een groot feest in de zaal!

Deze middag hebben 4 “eigen” Dj’s (Job, Job, Floris & Twan) een echte danceparty verzorgd op school. Op geheel eigen initiatief zijn ze de afgelopen tijd volop bezig geweest met de organisatie en voorbereiding. Met bijna professionele apparatuur en met grote gedrevenheid werd ’s middags de zaal ingericht, met ondersteuning van de ouders. Na de laatste voorbereidingen konden de deuren om 14.00 uur open en stroomden de party-gasten binnen op school, de zaal liep al snel vol! Het feest is een groot succes en met de opbrengst van entree en de verkoop van versnaperingen wordt het goede doel gesteund. 
Een groot compliment aan wederom een mooi initiatief van kinderen die andere kinderen willen helpen; echte toppers!!!

Hieronder een bericht van de Dj’s.

Beste kinderen uit groep 4 t/m 8,

Wat een geweldig DJ-feest hebben we vanmiddag gehad! Dankzij jullie aanwezigheid en jullie bijdragen is het een geslaagd feest geworden. We hebben € 200,40 opgehaald.  € 70 gaat naar Stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen, waar te weinig of zelfs geen geld is voor het vieren van een verjaardag, een verjaardagbox krijgen. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school.
€ 130,40 gaat naar Stichting ‘Kinderen van de voedselbank’, het doel van school. Deze stichting zorgt er voor dat gezinnen, waar weinig geld is, pakketten ontvangen voorzien van nieuwe kleding, nieuwe schoenen en een aantal leuke nieuwe cadeautjes. 
Super leuk dat jullie er allemaal waren!


Groetjes,
DJ Twan, DJ Job de J., DJ Floris en DJ Job v.d. L.