Peuteruurtje

De Regenboog nodigt peuters vanaf 2,5 jaar met hun ouders/verzorgers uit om in een Peuter-uurtje kennis te maken met het basisonderwijs. Op donderdagmiddag 8 maart 2018 zal dat voor het eerst zijn.

13.15 uur: inloop ouders.verzorgers & peuters
13.30 uur: peuters spelen uurtje in de groep / ouders/verzorgers kunnen rondleiding krijgen en/of informatief gesprek met directie.
14.30 uur: peuters worden weer uit de groep gehaald door ouders/verzorgers

 

We willen al op vroege leeftijd het kind verder kennis laten maken met de basisschool. Ondanks de wen-momenten is het voor sommige kinderen nog altijd een grote overgang. Al enkele jaren hebben we regulier contact met de peuterspeelzaal en werken we samen aan projecten peuters en kleuters. Dit jaar willen we dat uitbreiden met een aantal peuteruurtjes:

* donderdagmiddag 8 maart
* donderdagmiddag 31 mei

 

De peuters kunnen dan een uur spelen en daardoor wennen aan de school. De ouders/verzorgers kunnen dan onder genot van koffie/thee een rondleiding krijgen of in gesprek gaan met de directie.

Na een uur worden de peuters dan weer door hun ouders/verzorgers opgehaald. We hopen dat deze extra peuter-uurtjes gaan bijdragen aan gewenning voor de kinderen. We zouden het prettig vinden als men zich opgeeft via deregenboog@pricoh.nl