Aanmelding

Nieuwe kinderen en ouders/verzorgers zijn van harte welkom op ‘De Regenboog’.
We maken graag tijd voor u en uw kind. Kom gerust eens binnenlopen, mail of bel ons. We maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

In het kennismakingsgesprek hoort u hoe de gang van zaken is en kunt u kennismaken met de school. U krijgt een rondleiding door de school. Hierbij kunt u de praktijk van onze school in actie zien. Natuurlijk kunt u daarbij alle vragen stellen die u heeft.

U krijgt een inschrijfformulier mee naar huis om thuis in te vullen. Als u dan voor onze school gekozen hebt, levert u het inschrijfformulier weer in bij de school. Na de invoering in ons administratiesysteem hoort uw kind ook officieel bij ‘De Regenboog’ en willen wij samen met u werken aan een mooie en goede basisschoolperiode.

Kleuters
Zodra uw kind 4 jaar is, mag hij/zij naar school. Een spannende moment. Als uw kind al is ingeschreven zoals hierboven vermeld, wordt uw kind voorafgaand aan de 4-jarige verjaardag uitgenodigd om enkele keren op bezoek te komen in de klas. Uw kind kan dan alvast wennen aan de nieuwe omgeving. De toekomstige leerkracht van uw kind neemt hierover ongeveer 4 weken voor de aanvangsdatum contact met u op