Peuteruurtje

De Sprong nodigt peuters vanaf 2,5 jaar met hun ouders/verzorgers uit om in een peuteruurtje kennis te maken met het basisonderwijs.
Het eerstvolgende peuteruurtje staat gepland op 7 november 2018.

14.30 uur: inloop ouders/verzorgers en peuters
14.30 uur: peuters spelen uurtje in de groep/ouders/verzorgers kunnen rondleiding krijgen en/of informatief gesprek met directie.
15.30 uur: peuters worden weer uit de groep gehaald door ouders/verzorgers

We willen al op vroege leeftijd het kind verder kennis laten maken met de basisschool. Ondanks de wenmomenten is het voor sommige kinderen nog altijd een grote overgang. Al enkele jaren hebben we regulier contact met de peuterspeelzaal en werken we samen aan projecten peuters en kleuters. Dit jaar willen we dat uitbreiden met een aantal peuteruurtjes:

*  7 november 2018
*  27 februari 2019
* 5 juni 2019

De peuters kunnen dan een uur spelen en daardoor wennen aan de school. De ouders/verzorgers kunnen dan onder genot van koffie/thee een rondleiding krijgen of in gesprek gaan met de directie.

Na een uur worden de peuters dan weer door hun ouders/verzorgers opgehaald. We hopen dat deze extra peuter-uurtjes gaan bijdragen aan gewenning voor de kinderen. We zouden het prettig vinden als men zich opgeeft via desprong@pricoh.nl