Oud papier

Oud papieractie

Elk schooljaar worden er een aantal papieracties gehouden. De opbrengst van deze papieracties is bestemd voor de leerlingen van de school en wordt gebruikt om materialen aan te schaffen, die niet uit de leermiddelengelden kunnen worden betaald. De ouderraad bepaalt in overleg met de directie waaraan het geld wordt besteed. Door de opbrengst van de oud papieracties zijn wij in staat de ouderbijdrage zo laag mogelijk te houden.

De afgelopen jaren is het geld o.a. gebruikt voor:
– buitenspeelgoed
– hesjes voor de pleinwachten
– het organiseren van allerlei activiteiten

Het oud papier wordt ongeveer om de zes weken opgehaald. In de nieuwsbrief van De Sprong en middels een éénmalige flyer die huis aan huis wordt bezorgd, wordt u op de hoogte gebracht wanneer dat zal zijn. U wordt gevraagd het papier zaterdagmorgen vóór 9.00 uur aan de weg te zetten.

Het oud papier wordt per vrachtauto (perskraakwagens) opgehaald. Deze rijdt vanaf 9.00 uur één keer door uw straat, mocht u te laat zijn dan kunt u het papier ook nog (tot 11.30 uur) naar de parkeerplaats van de ZuiderBreedte brengen. Ook als u niet aan de route woont kunt u uw papier daar kwijt.

Dit schooljaar wordt er op de volgende data papier opgehaald
29 augustus 2020
24 oktober 2020
19 december 2020

Mocht u zelf ook actief mee willen doen aan deze acties of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Christiaan van der Laan, tel 06-52 49 59 38. U kunt ook mailen: oudpapierdesprong@pricoh.nl