BSO

Partou

Welkom bij Partou aan de Schweitzerstraat
Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze voor- en naschoolse kinderopvang Partou in basisschool de Weidebloem in Hoogeveen.

Wij bieden opvang in een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties.

Wij bieden voor- en buitenschoolse opvang
Wij bieden voor- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. In ons team werken sportieve en creatieve talenten die de leukste activiteiten bedenken voor de kinderen. Daarnaast beschikken we over een mooie buitenruimte voor veel sport- en speelplezier!

 

Een dag op onze buitenschoolse opvang
Bij Partou werken we met een zelfontwikkeld activiteitenaanbod in de thema‚Äôs Bewegen, Naar Buiten en Muziek.  In een huiselijke omgeving worden kinderen opgevangen met een kop thee en een cracker of fruit. De kinderen nemen hun ervaringen en schooldag door met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers. Vervolgens is er tijd om te bewegen, naar buiten te gaan, een spel te doen of lekker te knutselen.  Voor elke leeftijdsgroep zijn er leuke en uitdagende activiteiten in het programma opgenomen. Met onze verrassende activiteiten leren kinderen de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen!

Als het weer het even toe laat gaan we lekker naar buiten, want in elk seizoen is er wel iets bijzonders te ontdekken! Op de bso kun je bijvoorbeeld je energie kwijt in een potje voetbal, hockey of een wedstrijdje kwalleballen. Dit is een kindvriendelijke vorm van rugby.

In de vakanties wordt ons activiteitenaanbod uitgebreid, maken we een uitstapje met de Natuurbus of doen een gave workshop zoals judo of longboarden.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!
Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.
Dit kan via onze website: https://www.partou.nl/kinderopvang-drenthe/hoogeveen/schoonvelde/schweitzerstraat of door contact op te nemen met de locatie via telefoonnummer: 06-20892348 of via onze afdeling klantenservice: 088-2357500.