Heel gewoon... en toch bijzonder!

Van harte welkom op de website van de Christelijke basisischool Juliana van Stolberg de eerste excellente basisschool van Drenthe!
Op deze site kunt u kennis maken met onze basisschool. C.B.S. Juliana van Stolberg is één van de negen scholen die deel uitmaken van de christelijke scholenvereniging PricoH.
In een sfeer van veiligheid, betrokkenheid, duidelijkheid en rust krijgt elk kind de ruimte om zich in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier te ontwikkelen. Je thuis voelen, goede omgangsvormen, je best doen voor je eigen toekomst en leren van en met elkaar zijn onze basisprincipes.

Al deze uitgangspunten, werkwijzen en bedoelingen zult u op deze website terug vinden.
Ouders die belangstelling hebben voor onze school nodigen we graag uit voor een gesprek. In dat gesprek geven we algemene informatie en laten we de school zien. Een afspraak onder schooltijd geeft het beste beeld van onze school en een mogelijkheid om de sfeer te proeven.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directie of met de groepsleerkracht, dan nemen we rustig tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Kalender

  • Geen evenementen

Adresgegevens

C.B.S. Juliana van Stolberg
Adres: K. de Raadstraat 6, 7902 JD Hoogeveen
Telefoon: 0528 262655
E-mail: jvs@pricoh.nl