Welkom op ’t Kofschip, een protestants christelijke daltonschool

Van harte welkom op de website van de protestants christelijke basisschool voor daltononderwijs ’t Kofschip!

’t Kofschip is een protestants christelijke daltonschool. De school biedt kinderen veiligheid en structuur, daagt de leerlingen uit tot leren, om zich persoonlijk, sociaal, emotioneel en cognitief te ontwikkelen. Hierbij leren kinderen verantwoording te dragen voor hun eigen handelen. Een school waar kinderen met hun specifieke eigenschappen en behoeften tot ontplooiing kunnen komen.

Op deze website kunt u uitgebreide informatie vinden over onze school.
Mocht u na het lezen van de website vragen hebben,dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een goede website is altijd in beweging, zo ook de onze. Wij raden daarom iedereen aan om regelmatig een kijkje te komen nemen en zodoende op de hoogte te blijven van alle activiteiten in en rond onze school.

 

Open dag gemist? U bent altijd welkom om langs te komen!

Voor het maken van een afspraak:

Tel.nr: 0528-275571
Mail: kofschip@pricoh.nl

 

Facebook

Aankomende woensdag 1 november houden wij ons eerste peuteruurtje van dit schooljaar.
Kinderen vanaf 2,5 jaar mogen met hun ouder(s) van 13.00 uur tot 14.00 uur op school (Booyenverlaat 11) komen. Tijdens dit uurtje doen wij verschillende activiteiten zoals een boekje lezen, in de klas spelen en als het kan natuurlijk ook even buiten spelen.
Bent u nog op zoek naar een basisschool voor uw kind, kent u iemand die nog op zoek is, of heeft u uw kind al ingeschreven, van harte welkom!
...

View on Facebook

Hier staan de 5 finalisten van de voorleeswedstrijd van de groepen 7 en 8 van dit schooljaar! Het was een gezellig samenzijn en de kinderen hebben heel goed voorgelezen. Er kon echter maar 1 winnaar zijn, en de jury heeft gekozen voor Wout!

Wout uit groep 8C, van harte gefeliciteerd!! 👍
...

View on Facebook

De jaarlijkse boekenmarkt tijdens de Kinderboekenweek was weer een groot succes! Veel boeken wisselden voor €0,50 van eigenaar en geven nu opnieuw leesplezier. ...

View on Facebook

Vandaag hebben wij als team samen met alle andere teams en medewerkers van Pricoh onze jaarlijkse startdag gehad. We hebben geluisterd naar het inspirerende verhaal van Joseph Oubelkas, die jaren onterecht gevangen heeft gezeten. Ook hebben we workshops gevolgd en samen gesproken over onderwerpen m.b.t. ons werk in het onderwijs.

Thema van vandaag was "Druk met vrij zijn"
...

View on Facebook

Vanmiddag hebben de groepen 7 en 8 het thema "Multimedia" van Topondernemers gezamenlijk geopend. De kinderen hebben elkaar vragen gesteld over het gebruik van multimedia. Deze gegevens gaan ze verwerken in grafieken de komende weken. ...

View on Facebook

Een dag in groep 1 & 2

Adresgegevens

locatie Schutlanden (postadres):
Booijenverlaat 11 - 7908 EE - Hoogeveen
tel.: 0528-275571

locatie Erflanden:
Citroenvlinder 3 - 7908 XN - Hoogeveen
tel.: 0528-234054


kofschip@pricoh.nl
www.kofschip-hoogeveen.nl
https://twitter.com/Kofschip1